Ny i Hinna Håndball

Ny i Hinna Håndball

Hinna Håndball tilbyr håndballtrening for jenter fra 1. klasse og oppover. Klubben er en breddeklubb med en sosial profil og ønsker å skape et godt og inkluderende miljø. Det arbeides aktivt med å gi et tilbud og utfordringer til alle jenter uansett nivå. Klubben ledes i henhold til håndboken «Den røde linje» – som ligger tilgjengelig under menypunkt «Om klubben».

Er du ny spiller fra 7 år (2. klasse) og ønsker å spille i Hinna Håndball, se under menypunktet «Trenere og oppmenn», og ta kontakt med trener eller oppmann på det laget som er aktuelt for deg. Hver høst starter klubben opp nytt lag for jenter på 6 år (1. klasse) som har lyst å spille håndball. Informasjon om oppstartsdato, treningstid og sted samt vil være tilgjengelig på hjemmesiden i begynnelsen av august.

Alle lag (med unntak av seniorlag) er drevet på frivillig basis av foreldre eller foresatte.  Hinna Håndball er avhengig av foreldrenes innsats som trenere og lagledere/oppmenn. En treners oppgaver er i første rekke å lage et tilpasset treningsopplegg. Oppmannens oppgaver er å sørge for at de praktiske oppgavene med hensyn til drift av laget blir gjennomført. Dette inkluderer å lage og oppdatere medlemslister, fordele dugnadsarbeid, arrangere miniturneringer og andre sosiale tiltak. Se under menypunktet Trenere og Oppmenn for mer informasjon.

Alle trenere og lagledere skal fremskaffe politiattest. Se under punktet – nyttig informasjon – på klubbens nettside for informasjon om fremgangsmåte.

Av foreldre forventes det at de sørger for at jentene møter på trening og kamp. Det forventes videre at det ytes bidrag ved klubbens dugnader som kioskvakt i Hetlandshallen, ved kamparrangement og ved klubbens og lagets avslutningsarrangement.

Litt praktisk informasjon:

Jentene må ha egen håndball og innesko (uten svart såle)
Nivå for medlemskontingent finnes her: http://www.hinnahandball.no/medlemskontigent/
Jentene i Hinna Håndball spiller kamp i rød drakt. Disse draktene holder klubben.( Vi “arver” om draktene er pent brukt).
Innmelding i klubben skjer via lagets oppmann.

Eventuelle spørsmål kan rettes til styre/sportslig utvalg i Hinna Håndball evt. trenere/oppmenn for andre lag.  En oversikt over klubbens styre, sportslig utvalg samt andre trenere og oppmenn finnes under menylinjen.

Med vennlig hilsen

Hinna Håndball v/ sportslig utvalg