Vil du spille håndball med oss?

Hinna Håndball tilbyr håndballtrening for jenter fra 1. klasse og oppover. Treningstider for minihåndball 2018/2019:

  • 1. klasse: Tirsdager 17:00-18:00 i gymsalen på Hinna Ungdomsskole. Første trening er 4.september.
  • 2. klasse: Mandager 18:00-19:00 i Jåttåhallen. Første trening er 10.september.
  • 3. klasse: Tirsdager 18:00-19:00 i Jåttåhallen. Første trening er 11.september.

Det er ikke nødvendig med påmelding i forkant, bare møt opp! Husk sko med innesåle, treningstøy og en vannflaske!

Er du 9 år eller eldre – sjekk treningstider på vår hjemmeside: www.hinnahandball.no

Gutter trener hos vår samarbeidsklubb Viking Håndball: www.vikinghk.no

 

Litt om minihåndball (1. – 3.klasse)

Minihåndball (også kalt «4-er håndball») er Norges Håndballforbunds første trinn for barnehåndball. I minihåndball er det mindre bane, mindre ball, færre spillere og enklere regler. Treningstimene er allsidige og tilpasset barnas nivå, og har vekt på å ha det gøy sammen og bli kjent med hverandre. Barna lærer lagspill og samarbeid både med og uten ball.

Les mer om barnehåndball på NHF sine sider: https://www.handball.no/…/nhf-s…/utvikling/ht/barnehandball/ https://www.handball.no/…/nhf-s…/utvikling/ht/barnehandball/ https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/utvikling/ht/barnehandball/

I vår region får alle delta i 4 regionale miniturneringer i året, med flotte premier til alle. Disse legges til lørdager eller søndager og er en stor opplevelse for jentene (og foreldrene 😊 ). Det er ikke kampaktivitet utover dette.

 

Hva kreves av oss foreldre?

Vi er helt avhengige av frivillige foreldre for å ha et positivt håndballmiljø og for å holde kontingent-nivået lavt. Kontingent er kr 800,- pr år (2018/ 2019).

Det er mulig å bidra på ulike måter. Det er behov for trenere og oppmann (lagleder), og også kioskvakter og kakebakere.  Det er kjekt å hjelpe til med barnas aktiviteter, og så lenge mange bidrar er ikke foreldreinnsatsen veldig omfattende i minihåndballen.

Vi gjennomfører et foreldremøte i løpet av første trening for 1. klasse hvor vi informerer om videre drift av laget. Tenk gjerne gjennom i forkant hvordan du helst ønsker å bidra.

 

Utstyr

På trening spiller jentene i vanlig treningstøy. Husk sko med innesåle og vannflaske. Til miniturneringer brukes Hinnas røde drakter (klubben står for disse).

Intersport på Amfi Madla er Hinna håndballs forhandler for drakter, sko, baller og annet utstyr. Si at du kommer fra HH, så får du rabatt og returprovisjon går til klubben.

 

Innmelding og oppmøte

Innmelding skjer til lagets oppmann i løpet av de første treningene. Det er behov for barnets navn, adresse, fødselsdato, navn begge foresatte, tlf begge foresatte og mailadresse. Egen lapp om dette deles ut på trening.

I minihåndballen holder vi åpent for innmelding gjennom hele sesongen, og jentene kan gjerne ta med seg venninner som også har lyst å begynne på Hinna Håndball. Husk bare å gi nødvendig informasjon til oppmann så fort som mulig.

En oversikt over trenere og oppmenn finner du her: http://www.hinnahandball.no/trenere-og-oppmenn-oversikt/