Jenter født i 2003

Vi vant sølv!

Det er snart seriestart, og etter ukevis med løping, hopping, løfting og teknisk terping skal ferdighetene prøves. Jenter 12 stiller med ni jenter i Sandnes Sparebankcup 2015.

En av dem får ørebetennelse og må melde avbud, åtte jenter står igjen. Puljespillet ender med tredjeplass, det holder til A-sluttspill, men det har vært varierte prestasjoner på banen, og 8-delsfinalen skal spilles mot Greipstad som kom på andre plass i sin pulje.

Det blir en tett kamp, med ettmålsseier til våre jenter. De er klar for kvarten, mot Staal, som var vinner av sin pulje, og atter engang blir det tett og tøft spill, Staal leder første omgang med 5-1, men Hinna gir seg ikke og henter inn ledelsen og vinner med ett mål til slutt.

Tapre, slitne jenter får frukt og toast i garderoben, dommerne starter semifinalen kun en halvtime etter seieren mot Staal, og med én innbytter, må spillerne i kjelleren for å hente siste rest av krefter.

Nok en tett kamp, mot Austrått 1, et finte-sterkt lag, det er få scoringer, mange gode forsøk, tøft forsvarsspill, gode redninger og når kampen blåses av, har Hinna vunnet med ett mål – IGJEN! Vi er i finalen, skal reise fra Vollhallen til Åsenhallen, og trenerteamet er rørt til tårer. Steike, for en innsats. Vi er stolte og imponerte! Halvannen time senere står vi klar på parketten i Åsenhallen, slitne jenter, men tente, nervøse, spente, kan vi få pokalen med oss hjem?

Mot Sandnes har vi fått med en ekstra spiller, som kan hjelpe når krampen nesten tar oss, jentene jobber og jobber, slåss og slåss, atter og nok en gang er kampen tett, ett mål opp, ett mål under, til slutt vinner Sandnes gull, med ett mål mer enn Hinna, men Hinna vinner sølv og får pokal med hjem!