HU laget

Rapport fra Landsturneringen i Stavanger 9. – 11. september 2016,

Det er fredag 9. september og klokka er 16.30. Været er lett overskyet, og Hinna HU-spillere samt trenere, ledsagere og ledere er samlet ved Clarion Energy Hotell i Stavanger.

Landsturneringen i Stavanger 2016 er et faktum, og med toner fra lokale musikk korps går vi og ca. 1500 andre deltagere i parade bort til Forum Expo, der den offisielle åpningen foretas av leder av kommunalstyret for kultur og idrett.

Etterpå blir det buss transport ut til Kongeparken og alle de attraksjoner den har å by på, og den mest spektakulære i år var nok «ørnen», hvor en blir heist 80 mtr.opp i luften og snurret opp og ned og fram og tilbake,( vel bekomme sier når jeg… ) og det var denne som ble kveldens «store snakkis». Ellers bød parken på noe for enhver smak, og det ble servert hamburgere, pølser, frukt og mineralvann ved flere stasjoner. Litt regnfullt utover kvelden, men det satte ingen stopper for aktivitetene og humøret, «liga fjåge og blide for det». Kvelden avluttes kl.21.00.. skal jo være friske og opplagte til morgendagens kamper.

Møtes igjen i Stavanger Idrettshall kl.09.00. Første kamp for Hinna mix 2 mot Kolbotn 2 starter kl.09.30. Det spilles 2 kamper hver for Hinna Mix 1 og Hinna Mix 2. Siste kamp lørdag spilles kl.14.30. Det er ingenting å si på stemningen i hallen. Lagene har sørget for at supporterne gjør en ypperlig jobb fra tribunen, det runger i hallen, og vi som Hinna HU supportere får virkelig prøvd ut stemme nivået. Her skal det i alle fall ikke stå på oss… HEIA HINNA, HEIE HINNA ….og selv om det kun blir tap første dags kamper… har det ingenting å si på idrettsgleden.. vårt motto er «TAP OG VINN MED SAMME SINN».

Festkledde og med humøret på TOPP møtes vi til bankett lørdags kveld på Clarion Energy Hotell, og i etterkant av fest-taler fra kulturminister og selveste Davy Wathne, inntas festmiddag og dessert, og praten går livlig rundt bordene. Nye bekjentskap opprettes, og gamle bekjentskap blir gjenforent.

Plutselig dukker Jan Åge Fjørtoft også opp i folkemengden, og «selfier» med ham blir nok for mange en av kveldens høydepunkter. Så spilles det endelig opp til dans, og det tar ikke lange stunden før det «koker» på dansegulvet, og ikke fritt for at vi observerer både Davy Wathne og Jan Åge Fjørtoft i en svingom , og det synges av full hals både fra scenen og fra dansgulvet. Ingenting å si på stemningen, helt upåklagelig Det må være en ære å få spille for denne herlige gjengen…

Etter en forhåpentligvis god natts søvn, venter søndagens siste kamper. Hinna -lagene spiller to kamper hver, for Hinna Mix 1 blir det en seier og et tap, og ender på 4.dje plass i sin gruppe, og Hinna Mix 2 en 3dje. plass i sin gruppe.

Uansett plassering, det viktigste er å ha det gøy sammen , og Fair Play står så absolutt i høysetet. Enda en vellykket landsturnering er over, og vi retter en STOR TAKK til arrangør, samt alle som har støttet oss med tildelte midler.

Hinna HU-lag v/Torunn Hognestad.

Hinna HU Lag2 Hinna HU Lag4 Hinna HU Lag2 Hinna HU Lag1 Hinna HU Lag7