VÅRFEST, SESONGAVSLUTNING OG UTDELING AV INNSATSPOKALER

Sesongavslutningen til Hinna Håndball arrangeres, tradisjon tro, av Jenter 13. Årets sesongavslutning og vårfest gikk av stabelen mandag 6. mai. Vi i Jenter 13 ønsker å takke alle som var med å bidra til at det ble en flott fest!
 
Leder i Hinna Håndball, Ronny Sigbjørnsen ønsket alle velkommen og sa noen velvalgte ord om engasjementet og det høye aktivitetsnivået klubben i vårt hjerte har hatt i inneværende sesong.
 
I kiosken var det salg av både pølser, lapskaus, kaker og mere til. De fleste kom nok til festen direkte fra skole og jobb, og var godt fornøyd med å kunne få i seg en liten enkel middagsrett i løpet av festen. Det var også salg av lodd, og mange heldige vinnere kunne gå bærende hjem med en stor flott fruktkurv eller deilig sjokolade i armene.
 
På parketten var det stor aktivitet. Lars Kirkemo ledet felles oppvarming før det braket løs med aktiviteter på banen. Etter mye balansering, styrke og spenst, vanket det premier og ansiktsmaling. Jenter med store smil, malt med røde og hvite Hinnastriper, var plutselig å se overalt. Noen heldige hadde også fått malt på seg Hinna Håndball sitt emblem. Også dette året ble det showkamp mellom damelaget og J13. Først ble damelaget med å danse J13 sin oppvarmingsdans. Vel inne i kampen var damelaget noe hemmet med tapede armer og ben. De klarte seg likevel veldig bra selv om de fikk god motstand i J13, som hadde hele 17 innbyttere på benken. Kampen endte, som den skal når Hinna møter Hinna, uavgjort.

 

 

Sist på programmet var innmarsj og utdeling av medaljer og pokaler. Det var første året for innmarsj, og dermed var det knyttet endel spenning til om vi skulle klare å organisere dette på en god måte. Var alle som Jenter 11, så ville alt vært såre enkelt. Hele laget var på plassen sin, inne i trimrommet, før noen andre lag var kommet inn. Disse jentene imponerte med sin hurtighet og presisjon! Til slutt var alle spillerene samlet i det lille gamle trimrommet til Hetlandshallen og innmarsjen kunne starte. Det ble en rørende opplevelse å se alle Hinna Håndball sine lag, og spillere, komme inn på banen, på rekke og rad, til høytidlige toner av Jorge Quintero, «300 Violin Orchestra». Med alle disse flotte, smilende og positive spillerne, og trenerne, stilt opp på rekke og rad, på én og samme bane, ja så blir man bare imponert, stolt og glad. Heia Hinna!
 

 

J9, J10 og J11 fikk utdelt hver sin medalje av J13. De eldre lagene delte ut innsatspokal til en av jentene på hvert lag. De aller minste jentene, J6, J7 og J8, fikk utdelt hver sin is. Disse jentene har spilt mange turneringer i løpet av sesongen og har da fått medaljer og pokaler flere ganger. Det er grunnen til at de var så heldig og heller få seg en is hver. Og det tror vi de ble veldig glade for.
Årets innsatspokaler gikk til følgende spillere:
Caroline Bru på damer 2. divisjon
Stine Røyland på damer 3. divisjon
Stina Rytter Norheim på damer 5. divisjon
Stina Lunde i Jenter 18
Hanne Haug i Jenter 16
Sunniva Skartveit i Jenter 15
Marlen Rogneflåten i Jenter 14
Benedikte Kaald i Jenter 13
Mari Sivertsen i Jenter 12

Nå skal vi alle kose oss med sommer og sol før en ny håndballsesong starter. Vi håper den kommende sesongen skal bringe med seg mye glede og mestring for alle våre spillere og ser allerede nå frem til neste års sesongavslutning og vårfest! Vi ønsker neste sesongs J13, altså Jenter 2006, lykke til med arrangementet. Vi håper og tror at enda flere vil finne veien til festen hvor alle lag i Hinna Håndball står sammen og feirer en fantastisk håndballklubb!!!
 
Med ønske om en riktig fin sommer til dere alle!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *