Svanecup 12-14.04.19 Jenter 07

Svanecup er en internasjonal og svært veldrevet turnering med 275 påmeldte lag i klassene 10 til 16 for jenter og gutter.

Det var 49 lag i klassen for J 12, og to av disse kom fra Hinna J07.

 

16 av 16 spillere ble med, og det var en spent gjeng som møtte opp på ferjeterminalen i Tananger torsdag kveld – klare for lagets første turnering utenfor Norges grenser.

Vi var tidlig på plass i Aalborg fredag morgen, og fikk spist god frokost, sett oss litt rundt i byen og jentene fikk brukt litt penger, før vi fikk innkvartert oss på skolen vi skulle bo på. De første kampene gikk på fredag kveld – og da var vi i gang!

Det ble en fantastisk turnering, både sosialt og sportslig. Et utrolig godt samhold i gruppen; mye omsorg og entusiasme – og mye latter! Ett lag tok 2.plass i sin pulje og ett lag gikk til finale – og tok sølv! Begge lag spilte som sagt i en klasse opp; så her snakker vi om tøffe jenter!

Det gikk med mye godteri, en del isposer, ganske mange brus og litt sportstape; akkurat slik det skal være på cup!

 

Trener Terje ble plukket ut til å være med på det norske lederlandslaget som spilte landskamp mot de danske laglederne på lørdagskvelden – til stor jubel for jentene, som heiet Norge frem til seier!

 

En utrolig kjekk gjeng å få lov å reise på tur med – og vi føler oss stolte og heldige som får være i støtteapparatet rundt disse jentene.

Vi gleder oss allerede til neste gang!

Hilsen Merete, Terje, Thale, Ragna og Anett

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *